Brandalarmer og brandsikring

ELTEAM FYN

Brandalarmer spiller en afgørende rolle i at opdage og advare om potentielle brande i deres tidlige stadier. De er med til at redde liv og minimere skader på ejendomme. Statistikker viser, at de fleste brande opstår i private hjem eller virksomheder, hvor en hurtig reaktion er afgørende for at beskytte mennesker og værdier.

Hos El Team Fyn har vi mange års erfaring inden for automatiske brandalarmanlæg (ABA-anlæg). Vores certificerede medarbejdere hjælper med alt fra rådgivning til projektering og selve installationen. Vi tilbyder altid en grundig og professionel rådgivning og sikrer derfor den bedste service inden for branchen. 

 

Omkring brandsikring tilbyder vi bl.a.:

  • Rådgivning
  • Projektering
  • ABDL-anlæg (automatisk branddørslukning)
  • Udarbejdelse af dokumenter
  • Tale og varslingsanlæg i bl.a. centre, butiksmiljøer, skoler m.v.
  • Aspirationsanlæg
  • Reparation af eksisterende anlæg
  • Faste serviceaftaler og vedligeholdelse
Brandalarm og ABA anlæg

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvordan virker en brandalarm?

Brandalarmer spiller en afgørende rolle i at opdage og advare om potentielle brande i deres tidlige stadier. De er med til at redde liv og minimere skader på ejendomme. Statistikker viser, at de fleste brande opstår i private hjem eller virksomheder, hvor en hurtig reaktion er afgørende for at beskytte mennesker og værdier.

Hvad er ABA?

Et ABA-anlæg består af centraludstyr samt detektorer opsat i bygningen. Detektorerne er forbundet til centraludstyret og sikrer bl.a.:

  • Alarmering af brandvæsen
  • Aktivering af akustiske og/eller optiske alarmgivere i bygningen
  • Aktivering af varslingsanlæg
  • Aktivering af ABDL (automatisk branddørslukning)
  • Aktivering af røg/brandventilationsanlæg
  • Stop for ventilationsanlæg

Hvorfor vælge et ABA brandsikringsanlæg?

Et automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg) er en god og sikker måde at kunne sikre virksomhedens ansatte og værdier mod brand. ABA-anlægget er med til at begrænse udviklingen af en opstået brand og medvirker ofte til, at branden ikke skaber for store ødelæggelser. En tidlig aktivering af røgdetektorer gør det muligt at påbegynde evakuering i god tid, og en tidlig varsling til brandvæsenet øger chancerne for, at branden slukkes, inden betydelige materielle skader er sket. 

Her er nogle af de imponerende egenskaber ved vores system:

  • Tidlig detektion: Vores brandalarmer er designet til at registrere selv de mindste mængder af røg eller temperaturstigninger. Dette giver os mulighed for at handle i tide og forhindre, at en lille flamme udvikler sig til en ødelæggende brand.
  • Præcis lokalisering: Med vores avancerede sensorsystem kan vores brandalarmer identificere præcis, hvor branden er opstået. Dette muliggør en hurtigere evakuering og mere effektiv brandbekæmpelse.
  • Fjernovervågning: Vores brandalarmsystem kan også tilsluttes til et fjernovervågningssystem, der konstant overvåger dit hjem eller din virksomhed for eventuelle brandfarer. Dette sikrer, at hjælp kan tilkaldes øjeblikkeligt, selv når du ikke er til stede.

Det er vigtigt at sikre, at virksomhedens anlæg lever op til kravene. Hos El Team Fyn følger vi DBI Retningslinje 232 som grundlag for al projektering, installation og vedligeholdelse. 

 

I dag har vi følgende godkendelser:

ABA – 232.516
AVA – 024.070
ABV-T – 027T.051

Brandalarmer skræddersyet til dine behov

Vi forstår, at forskellige miljøer har forskellige brandsikringsbehov. Derfor tilbyder vi skræddersyede brandsikringsløsninger, der passer til dit hjem eller din virksomhed. Vores eksperter vil foretage en grundig vurdering af dine behov og anbefale den bedste løsning til dig. Vi er dedikerede til at skabe tryghed og sikkerhed gennem vores brandsikringsløsninger. Vores team af erfarne fagfolk vil ikke blot hjælpe dig med installationen af en pålidelig brandalarm, men også give dig omfattende rådgivning om brandsikkerhed og forebyggelse. Vi tror på, at uddannelse og bevidsthed spiller en afgørende rolle i at minimere risikoen for brande.

Skal vi hjælpe jer med at sikre, at jeres anlæg lever op til nutidens krav, eller står I over for at skulle installere et helt nyt anlæg, så tøv ikke med at kontakte os på +45 66190888Hør mere om vores brandsikringsløsninger og få skræddersyet rådgivning til dine specifikke behov.