Energioptimering

ELTEAM FYN

Spar penge ved energioptimering

Overvejer eller står I over for en energirenovering? Så kan vi – hos El Team Fyn – hjælpe jer. 

Hos El Team Fyn tilbyder vi energioptimering- og effektivisering inden for alle eltekniske installationer, såsom belysning, solceller og solfangere. Vi hjælper jer gennem hele processen fra den indledende analyse til tilbudsberegningen og den endelige implementering. 

Hvad er energioptimering- og effektivisering?

Når man snakker om energirenovering, er der to former for energibesparelser, der kan gøres brug af – nemlig energieffektivisering og energioptimering. Hvor energieffektivisering ofte indebærer udskiftning af gammel teknologi og installationer, handler energioptimering i stedet om at anvende de eksisterende installationer mest optimalt.

Fordele ved energioptimering af bygninger, hus og industri

Ved at energioptimere- eller effektivisere virksomhedens eksisterende installationer kan de fleste virksomheder opnå store besparelser på deres energiforbrug. Vores beregninger har typisk vist, at investeringen kan tjene sig hjem inden for en kort årrække. 

Foruden store besparelser på elregningen kan en energirenovering også gøre jeres virksomhed mere attraktiv over for kunder, leverandører og samarbejdspartnere – og samtidig give jer en konkurrencefordel i forhold til konkurrenterne. Flere og flere virksomheder stiller nemlig i dag større krav til deres leverandører og samarbejdspartnere samt deres valg inden for bæredygtige og grønne løsninger, og en energirenovering er et skridt i den rigtige retning for en grønnere profil.

Hvad kan vi gøre for dig?