Om os

ELTEAM FYN

Hvem er vi?

El Team Fyn A/S er en moderne og dynamisk virksomhed med afdelinger i Odense, Svendborg, Tåsinge og København. Virksomheden blev etableret i 2002 af de to indehavere Søren Jepsen og Jan Pilegaard, og vi har derfor mere end 20 års erfaring inden for alle slags service- og entrepriseprojekter. 


El Team Fyn beskæftiger i dag en lang række engagerede og faglærte elektrikere. For at sikre et højt kompetenceniveau blandt vores medarbejdere har vi stort fokus på videreuddannelse og kompetenceudvikling – dette for at sikre, at vi altid er i stand til at levere den bedste løsning for vores kunder.


Vi går meget op i altid at levere et højt serviceniveau og høj kvalitet i vores arbejde. Vi beskæftiger os med alle slags service- og installationsopgaver inden for såvel industri og erhverv som det private. Vi beskæftiger os ligeledes med større entrepriseprojekter, og vores projektledere har stor erfaring inden for bl.a. nybyg og totalrenovering.


Har du brug for hjælp uden for vores åbningstid?
Ring på vores hovednummer +45 66190888, så kommer du igennem til vores vagttelefon. 

Historie

El Team Fyn A/S er et ejerleddet firma stiftet af indehaverne Jan Pilegaard og Søren Jepsen i 2002. Siden da er firmaet vokset, og vi har i dag afdelinger i Odense, Svendborg, Tåsinge og København.

Fremtiden

El Team Fyn a/s er et firma i vækst og udvikling. Det betyder, at du som kunde kan være tryg ved at have os som samarbejdspartner.