Termografering

ELTEAM FYN

Termografering af eltavler

Hos El Team Fyn tilbyder vi eltermografering af dine elinstallationer, så du kan sikre virksomheden mod fejl i de elektriske installationer og tavler, som potentielt kan føre til dyre og uhensigtsmæssige produktionsstop og brand.

Hvad er termografering?

Termografering bruges ofte som en del af den forebyggende vedligeholdelse inden for industrien. Ved at anvende termografering bliver det muligt at opdage eventuelle problemer med tekniske elinstallationer, inden de bliver alvorlige og skaber dyre driftstop, der i sidste ende kan koste virksomheden mange penge. Samtidig er termografering en nem og billig metode til løbende vedligeholdelse af virksomhedens elinstallationer.

Lever din virksomhed op til kravene om termografering

Flere og flere forsikringsselskaber kræver i dag, at virksomheder får termograferet deres tekniske elinstallationer mindst en gang om året. Ved at vælge El Team Fyn som jeres samarbejdspartner får I professionel dokumentation og sparring samt løbende vedligeholdelse af jeres elinstallationer, så I hele tiden lever op til de gældende krav. 

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med vedligeholdelse af jeres elinstallationer? Kontakt os på +45 66 19 08 88, og hør mere, eller få et uforpligtende tilbud på gennemgang af dine elinstallationer. 

Termografering af eltavle

Hvad kan vi gøre for dig?