Autoriseret elektriker i Svendborg

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektriker i Svendborg

Når du står og mangler en elektriker eller el-installatør i Svendborg og omegn, så er vi det helt rette firma til opgaven. Vores afdeling i Svendborg byder på dygtige og professionelle elektrikere, som kan løse enhver opgave indenfor faget. Vi har over 20 års erfaring indenfor branchen, og dette er noget vi har med i enhver opgave, vi påtager os, for at sikre, at der altid leveres et resultat, som lever op til alle forventninger – uanset om der er tale om de helt almindelige opgaver i hjemmets el-kredsløb, eller om der er tale om større entrepriseprojekter.

Vores erfaring giver os mange fordele i arbejdet, men vi ved også, at det er vigtigt altid at være uddannet indenfor de nyeste systemer. Derfor har vi valgt at specialisere os yderligere indenfor et bredt felt af områder, som sikrer, at vi kan give et resultat i topklasse, ligegyldigt hvor avanceret opgaven er. Ønsker du at læse mere om disse specialiseringsområder, så finder du mere information herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Dygtige elektrikere i Svendborg

Hos El Team Fyn går vi meget op i at levere professionelle løsninger, som lever op til alle forventninger. Vores personale går meget op i kvaliteten af deres arbejde, og det er noget af det, som vi er stolte af. Vi løser stort set alle former for opgaver indenfor el-branchen, uanset om det er strømmen i hjemmet der driller, eller om det handler om et stort entrepriseprojekt, hvor der er brug for rådgivning og elektrikerarbejde. Vores personale er udstyret til alle disse former for opgaver, og de er altid klar til at kaste sig ud i udfordringerne.

Vi har løsninger til virksomheder, foreninger og andet

Står I med problemer i virksomheden eller foreningen, så skal I blot kontakte os. Vi klarer alt fra diagnosticering af problemer til løsningen deraf, men vi klarer også meget andet. Hvis I skal have opsat nye kredsløb eller netværker, så er det noget, vi nemt klarer – og vi tjekker det hele igennem inden vi er færdige. Vi foretager også vedligehold af jeres systemer, uanset om der er tale om el-service, termografering og brandsikring, eller optimering af jeres energisystemer.

Vi klarer selvfølgelig også det private

Vi er også altid klar til at løse opgaver i de private hjem. Hvis der er problemer med det elektriske kredsløb, så kan vi finde og udbedre fejlen, så I kan få alting til at virke korrekt igen – og vi har altid vores udstyr med os, så vi kan løse problemet med det samme.

Søger I en elektriker i Svendborg til at montere nye stikkontakter eller endda opsætte en ladestander til den nye elbil? Det klarer vi også for jer, og vi er netop specialiseret indenfor ladestandere, så vi kan garantere, at den bliver installeret helt korrekt. Det hjælper med at sikre, at der ikke opstår problemer senere.

Ikke kun i Svendborg

Vores team i Svendborg er altid klar til at løse problemer i selve Svendborg og omegn, herunder Tåsinge og det sydfynske øhav – men har du problemer på resten af Fyn, så er vi også det rette valg til opgaven. Vi har nemlig flere forskellige afdelinger, blandt andet i Odense og Nyborg, hvorfra vi også kan køre ud og løse enhver el-opgave.