Autoriseret elektriker i Odense

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektriker Odense

Er du på jagt efter en dygtig og professionel elektriker i Odense eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Vores team i Odense er nemlig det helt rette til at løse problemerne.

Her hos El Team Fyn har vi de helt rette personer til enhver el-opgave, uanset om der er tale om kredsløbsproblemer i det private hjem, eller om I mangler dygtigt personale til en større enterpriseopgave. Vi har nemlig et team, som er uddannet og trænet til at håndtere stort set enhver opgave indenfor faget, og med over 20 år i branchen har vi opbygget en erfaring, som gør, at vi altid opfylder alle jeres forventninger og krav.

Foruden denne dybe erfaring, så har vi også valgt at specialisere os yderligere indenfor særlige områder for at sikre, at vi altid kan levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af. Hvis du ønsker at vide mere om disse specialiseringer, så kan du læse mere om dem herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Et professionelt team

Vores team i Odense består af dygtige, uddannede elektrikere og installatører, som altid bestræber sig på at gøre et perfekt stykke arbejde. Det er nemlig vigtigt for os, at vi udfører opgaven til fulde, hvor I bliver 100% tilfredse, og hvor vi på samme tid kan være stolte af vores arbejde. Vi vægter denne professionalisme højt, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at el-løsninger altid fungerer helt optimalt.

Vi drager altid på vores mange års erfaring, når vi arbejder på en opgave, og vi føler, at det er med til at give det bedste resultat. Det er herved, at vi kan sikre en høj kvalitet i vores løsninger, når der er brug for en god elektriker i Odense.

Pris er også et område, hvor vi er konkurrencedygtige. Vi arbejder desuden effektivt, og har altid udstyret med, hvilket er med til at holde omkostningerne nede.

El-problemer i det private

Har du problemer med elektriciteten i hjemmet, så er vi altid klar med en billig elektriker i Odense. Vi foretager en diagnosticering for at finde frem til problemet, som vi naturligvis løser i samme omgang. Vores biler er altid fyldt med det nødvendige udstyr, så vi netop kan sikre, at vi kan udføre opgaven direkte på stedet, uden at der skal gå spildtid med at vi skal hente udstyr.

Vi foretager også installationer i private hjem, hvor vi kan klare alt fra opsætning af almindelige stikkontakter til installering af en ladestander til elbiler. Sidstnævnte er et område, vi har valgt at specialisere os yderligere indenfor for at sikre, at det hele bliver installeret korrekt, og at der ikke kommer til at opstå problemer i fremtiden.

Vi har også løsninger til virksomheder

Hos El Team Fyn er vi altid klar til at gribe virksomhedsopgaver an. Uanset om der er tale om installering af nye netværker i virksomheder eller foreninger, eller om I mangler en elektriker eller el-installatør i Odense til jeres større entrepriseopgaver, så er vi det helt rette valg til opgaven. Vi har erfaring med at arbejde sammen med andre brancher, og vi tilbyder også mulighed for rådgivning i forbindelse med opgaven.

I kan være sikre på, at tingene virker, når vi er færdige. Vi tjekker altid alle vores systemer igennem, og vi undersøger ethvert udtag for at sikre, at det hele fungerer, som det skal – så der ikke opstår zoner uden strøm eller netværk.

Vi er klar i Odense og på resten af Fyn

Vores afdeling i Odense håndterer opgaver i hele byen, uanset om der skal bruges en elektriker i Odense C eller andre områder af byen. Udover dette kan vi også tilbyde løsninger på resten af Fyn, hvor vi også har afdelinger i blandt andet Svendborg og Middelfart, ligesom vi også er til stede på Tåsinge. Uanset hvor på Fyn, der er brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.