Installation af lader til elbil

ELTEAM FYN

Professionel el installation til elbil på Fyn

Hos vores elfirma udfører vi installation af lader til elbiler overalt i Odense, Svendborg, Tåsinge og på resten af Fyn. Vores installationer er professionelle og sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Nogle kaster sig ud i opsætningen selv. Det er en rigtig dårlig idé.

Almindelige stikkontakter er ikke indrettet til den høje belastning. En installation, som ikke er korrekt opsat af en autoriseret elinstallatør, kan medføre kortslutninger og brand. I disse tilfælde dækker forsikringen ikke. Med en installation udført af erfarne og faglærte elektrikere undgår du problemer.

Hvad kan vi gøre for dig?

Opladning af elbil derhjemme – Få en ladeboks uden abonnement til en god pris

Der er mange fordele ved en elbil. Men for mange er et vigtigt spørgsmål, hvordan man sikrer, at bilen hele tiden har adgang til el. Er du husejer, og har du plads til det, er det mest praktisk at kunne sørge for opladning hjemme.

’Hvad koster en ladestation til elbil?’ spørger du måske dig selv. En specifik pris for selve opsætningen kræver, at vi ved mere om opgaven. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os. Så hjælper vi dig med opladning af din elbil til en god pris.

Vores elektrikere hjælper dig gerne med en installation af lader til elbilen på hele Fyn

Det kan være fristende selv at forsøge sig med at opsætte en væglader til elbilen. For din skyld og de øvrige beboere i hjemmet, kan det dog ikke anbefales, da det kan have store konsekvenser. Det er derfor vigtigt, at få professionelle fagfolk til at udføre arbejdet.

Vores team af medarbejdere består af passionerede, faglærte og kompetente elektrikere. El Team Fyn har hjulpet glade kunder på Fyn i mere end 18 år. Vi hjælper også gerne dig.

Vil du have en sikker installation af opladeren til elbilen? Så tøv ikke med at kontakte os.

Få et års ekstra garanti på Wallbox når vi står for opsætning af din ladestander til elbilen hjemme

Hos El Team Fyn samarbejder vi med Wallbox – importør af ladebokse og kabler til elbiler.

For dig betyder det, at hvis du har købt-, eller køber en ladeboks fra Wallbox, og får os til at opsætte den, forlænges garantien på din ladeboks med et år.

Du kan også købe boksen hos os, til samme pris og samme vilkår.

Mangler du en ladestation til din elbil eller en ladeboks til hybridbil?

Flere og flere får elbiler eller hybridbiler. Har du allerede købt en elbil eller hybrid? Eller overvejer du det? Så vil du blive glad for at få udført en professionel installation af ladestanderen.

På den måde kan du f.eks. oplade bilen over natten med ro i sindet, og vågne op til en bil der er klar til at køre. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om pris på installation af ladestationen. Vi hjælper også gerne med køb af ladeboksen, hvis du ønsker det.

Vi hjælper desuden også gerne virksomheder, der f.eks. ønsker at tilbyde deres medarbejdere mulighed for at oplade bilen i arbejdstiden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installation af lader til elbil i Odense og hele Fyn

Ønsker du at høre mere om installation af ladestation til elbiler for private eller erhverv? 

Vi sidder klar på tlf. 66 19 08 88. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og svarer på de spørgsmål du har. 

Har du ønsker eller spørgsmål til andre af vores ydelser, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.