Installation af lader til elbil

ELTEAM FYN

Professionel el installation til elbiler på Fyn

Vi er specialiserede i installation af ladestationer til elbiler overalt i Odense, Svendborg, Tåsinge og resten af Fyn. Vores elfirma er kendt for at udføre professionelle og sikkerhedsmæssigt forsvarlige installationer.

Det kan være fristende for nogle at forsøge at installere en ladestation selv, men det er en risikabel beslutning. Almindelige stikkontakter er ikke beregnet til den høje belastning, som en ladestation til elbiler kræver. Hvis installationen af ladeboksen ikke er korrekt udført af en autoriseret elinstallatør, kan det medføre kortslutninger og brandfare. I disse tilfælde vil forsikringen ikke dække eventuelle skader. Derfor er det afgørende at få en erfaren og faglært elektriker til at udføre installationen.

Vores team af elektrikere er veluddannede og har stor erfaring inden for installation af ladestationer til elbiler. Vi sørger for at følge alle sikkerhedsstandarder og bruger kun kvalitetsmaterialer. Vi sikrer også, at den elektriske installation er tilpasset til den specifikke belastning, som ladestationen kræver. Ved at vælge vores elfirma undgår du potentielle problemer og sikrer en sikker og pålidelig ladestation til din elbil. 

Ladestander til elbiler

Hvad kan vi gøre for dig?

Opladning af elbil derhjemme – Få en ladeboks uden abonnement til en god pris

Der er mange fordele ved en elbil. Men for mange er et vigtigt spørgsmål, hvordan man sikrer, at bilen hele tiden har adgang til el. Er du husejer, og har du plads til det, er det mest praktisk at kunne sørge for opladning hjemme.

’Hvad koster en ladestation til elbil?’ spørger du måske dig selv. En specifik pris for selve opsætningen kræver, at vi ved mere om opgaven. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os. Så hjælper vi dig med opladning af din elbil til en god pris.

Vores elektrikere hjælper dig gerne med en installation af lader til elbilen på hele Fyn

Det kan være fristende selv at forsøge sig med at opsætte en væglader til elbilen. For din skyld og de øvrige beboere i hjemmet, kan det dog ikke anbefales, da det kan få store konsekvenser. Det er derfor vigtigt, at få professionelle en autoriseret elektriker til at udføre en montering af ladeboksen.

Vores team af medarbejdere består af passionerede, faglærte og kompetente elektrikere. El Team Fyn har hjulpet glade kunder på Fyn i mere end 18 år. Vi hjælper også gerne dig.

Vil du have en sikker installation af opladeren til elbilen? Så tøv ikke med at kontakte os.

Sådan leverer vi effektive ladeløsninger

Hos El Team Fyn samarbejder vi med Ampera som udbyder Autel ladebokse.

Dette spændende samarbejde bringer den nyeste teknologi inden for opladning af elbiler til vores kunder og understreger vores engagement i at fremme bæredygtige transportløsninger.

Autel ladebokse er kendt for deres pålidelighed, effektivitet og brugervenlighed. Ved at arbejde sammen med Ampera for at tilbyde disse ladebokse kan vi give vores kunder en række fantastiske fordele.

Mangler du en ladestation til din elbil eller en ladeboks til hybridbil?

Flere og flere får elbiler eller hybridbiler. Har du allerede købt en elbil eller hybrid? Eller overvejer du det? Så vil du blive glad for at få udført en professionel installation af ladestanderen.

På den måde kan du f.eks. oplade bilen over natten med ro i sindet, og vågne op til en bil der er klar til at køre. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om pris på installation af ladestationen. Vi hjælper også gerne med køb af ladeboksen, hvis du ønsker det.

Vi hjælper desuden også gerne virksomheder, der f.eks. ønsker at tilbyde deres medarbejdere mulighed for at oplade bilen i arbejdstiden. Her kan vi få installeret en ladestander, som lever op til alles ønsker.

wallbox pressebillede wallbox com

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installation af ladestander til elbil

Ønsker du at høre mere om detaljerne ved installation af ladeboks til elbiler for private eller erhverv? 

Vi sidder klar på telefon 66 19 08 88. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og svarer på de spørgsmål du har. 

Har du ønsker eller spørgsmål til andre af vores ydelser, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.