Autoriserede elektrikere på hele Fyn

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektrikere på Fyn

Søger du den helt rette elektriker på Fyn? Hos El Team Fyn har vi elektrikere og el-installatører, som er klar til at gribe enhver opgave an. Der er ingen opgave, som er hverken for stor eller for lille til, vi kan hjælpe dig med at løse den. Vi påtager os både opgaver i det private og for virksomheder og foreninger, og vi løser dem alle med samme høje kvalitetsniveau.

Vi er også til rådighed til større entrepriseopgaver, hvor der er elektricitet involveret. Vi har erfaring med at arbejde sammen med andre brancher på projekterne, og vi stiller også vores ekspertise til rådighed, hvis der er brug for rådgivning til udførelsen deraf.

Vi har hos El Team Fyn over 20 års erfaring indenfor branchen, som hjælper os med at skabe de helt rigtige løsninger hver eneste gang – men foruden dette har vi også specialiseret os indenfor et udvalg af opgaver. Ønsker du at læse mere om vores specialiseringer, så kan du læse mere herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Dygtige og professionelle elektrikere og el-installatører på Fyn

Uanset om det er en dygtig el-installatør eller elektriker der søges på Fyn, så er vi det helt rette firma til opgaven. Vi er klar på at løse alle typer opgaver både i det private og for virksomheder eller foreninger, uanset hvor stort et omfang, der er tale om.

Vi løser problemerne i hjemmet

Vores forskellige teams rundt på Fyn er klar til at rykke hjem til dig, hvis du oplever problemer med elektriciteten derhjemme. Her kan vi nemlig diagnosticere problemet og løse det i samme omgang – vi har altid alt det nødvendige udstyr med os, når vi kører ud, så vi netop kan garantere, at opgaven bliver løst så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi kan også håndtere installationen af nye kredsløb til hjemmet, ligesom vi også hurtigt klarer opsætningen af nye kontakter og udtag. Er der tale om større installationer som lade standere til elbiler, så klarer vi det også – vi er nemlig specialiseret indenfor dette område for at sikre den korrekte installation deraf.

Vi klarer også virksomhedsopgaverne

Skal I have installeret nye netværk, lyslederkabler eller el-kredsløb i virksomheden, så kan vi også påtage os opgaven. Vi har mange års erfaring på dette punkt, og vi tjekker altid vores opsatte systemer igennem inden vi forlader jer – for os er opgaven nemlig ikke løst, før det det hele virker, som det skal. På den måde undgår i systemer, som giver et svagt eller manglende signal i nogle områder, som netop kan skabe problemer på arbejdspladsen.

Vi dækker hele Fyn

Hos El Team Fyn dækker vi hele Fyn, såvel som en stor del af de sydfynske øer, heriblandt Tåsinge og Langeland. Vi har flere forskellige afdelinger spredt ud over området, så vi kan sikre en solid dækning – og fælles for alle afdelinger er naturligvis, at de lever op til samme høje kvalitetsniveau og professionalisme, så vi netop kan garantere godt arbejde på hele Fyn.

Elektriker-hjælp i de specifikke områder kan du se nærmere på under følgende undersider, hvor du kan læse mere om vores dækning deraf: