Autoriseret elektriker i Nyborg

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektriker i Nyborg

Har du behov for en erfaren el-installatør eller elektriker i Nyborg? El Team Fyn det rette valg til opgaven. Vi råder over et dygtigt team, som altid er klar til at tackle alle opgaver relateret til elektricitet, og vi ønsker netop at blive din lokale elektriker i Nyborg.

Med over 20 års erfaring inden for elbranchen sikrer vores ekspertise en effektiv og kvalitetsorienteret løsning, der altid lever op til forventningerne. Vi stræber efter at levere den absolut bedste løsning på ethvert problem uanset omfanget. Det er vigtigt for, at vi kan være stolte af vores arbejde, og at vi leverer en god service.

Ud over vores omfattende erfaring har vi specialiseret os inden for forskellige områder for at sikre, at vi altid har den rette løsning indenfor alle typer af el-opgaver. Hvis du ønsker mere information om vores specialiseringer, kan du læse mere herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi løser virksomhedens el-problemer

Hos El Team Fyn står vi altid klar til at hjælpe virksomheder, foreninger og offentlige institutioner i Nyborg og omegn. Vi håndterer jeres eksisterende systemer, hvor vi tilbyder alt fra vedligehold eller opgradering til reparation, ligesom vi også udfører opsætninger af nye installationer.

Uanset om der er tale om nye netværksopsætninger eller elektriske kredsløb, så er vores opgave først færdig, når jeres system virker helt perfekt. Vores elektrikere og autoriserede el-installatører tjekker derfor alting igennem undervejs og til sidst.

Vi tilbyder også at udføre brandsikringsopgaver i forbindelse med både virksomheder og foreninger, og vi har også udstyret til at foretage termografiske undersøgelser for at sikre, at jeres systemer lever op til alle krav om sikkerhed.

Vi håndterer alle el-opgaver i hjemmet også

Ved problemer med elektriciteten i private hjem diagnosticerer vi først omfanget, hvorefter vi går i gang med at løse problemet med minimal spildtid, da vi altid har udstyret med i vores biler. Det er med til at sikre, at jeres systemer kommer tilbage til normalt så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi udfører også nye installationer i hjemmet, herunder opsætning af standard-udtag og stikkontakter, så I kan få strøm i hjemmet. Vi udfører også installation af ladestandere til elbiler, hvor vi har valgt at specialisere os ekstra for at sikre, at vores installationer altid kommer til at virke efter al forventning. En fejlinstalleret ladestander kan nemlig blive et problem både for hjemmets el-kredsløb, men også for selve elbilen – og det er netop noget, vi kan hjælpe dig med at undgå.

Vi dækker hele Fyn

Vi byder ikke kun på elektrikere og el-installatører i Nyborg, men strækker os også til resten af Fyn med afdelinger i flere byer, herunder blandt andet Dalby, Svendborg og Odense. Alle vores afdelinger opretholder de samme høje kvalitetsstandarder, da kvaliteten netop er et af vores store kerneelementer. Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud til både private og erhverv.