Autoriseret elektriker i Dalby

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektriker i Dalby

Har du brug for en elektriker i Dalby og omegn? Så tøv ikke med at kontakte os.

Hos El Team Fyn har vi nemlig ekspertisen og evnerne til at løse enhver opgave indenfor elbranchen, og vi står altid klar til at levere en løsning i absolut topklasse. Vi har over 20 års erfaring indenfor branchen, og det er noget, vi tager med i alle opgaver, vi arbejder på – for det er nemlig med til at sikre et resultat i høj kvalitet, som altid lever op til forventningerne.

Vi er klar på at gribe enhver opgave an uanset omfanget deraf. Vi arbejder nemlig med alt fra almindelige private hjem til virksomheder og foreninger – og faktisk hele vejen til de helt store entrepriseopgaver. Vi har valgt at specialisere os særligt indenfor nogle vigtige områder, som du kan læse mere om herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi løser enhver Dalby elektriker-opgave

Har du problemer med elinstallationerne i hjemmet, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer ud og foretager en diagnosticering af problemet, og herefter går vi i gang med at løse det med det samme. Vi har ekspertisen og udstyret til opgaven med os, så vi kan løse problemet så hurtigt som muligt – for vi ved godt, at strømmen i huset er ekstremt vigtig for at dagligdagen kan hænge sammen.

Vi tilbyder altid en skarp pris, som er konkurrencedygtig – og så arbejder vi med effektivitet og en minimering af spildtiden, som sikrer, at du får løst opgaven til en god pris. Derfor kan du altid kontakte os, når du har brug for en billig elektriker i Dalby og omegn.

Virksomheder og foreninger

Vi hjælper ikke kun i det private. Vi tilbyder også et væld af services til virksomheder og foreninger, hvor vi kan klare alt fra nye installationer eller vedligehold til reparation af systemer, som er gået i stykker. Vi kan også hjælpe med at sikre jeres bygning i forbindelse med brand, hvor vi også gennemgår jeres systemer med termografering for at sikre, at alting fungerer, som det skal.

Ønsker I at spare penge i virksomheden, så kan vi også foretage en energioptimering, som kan hjælpe med at forbedre jeres energiforbrug – og det giver både besparelser i økonomien og for miljøet.

Vi dækker ikke kun Dalby

Elektriker- og installatørhjælp er noget, vi tilbyder ikke bare i Dalby, men på hele Fyn. Vi har forskellige afdelinger i blandt andet Middelfart og Nyborg, ligesom vi også er at finde i Odense og Svendborg. Vi kan derfor servicere alle, som har brug for hjælp til elektriske opgaver.