Kvalitetsbevidst el installatør og elektriker i København, Glostrup m.fl.

Bor du i en gammel lejlighed, hvor de elektriske installationer trænger til et eleftersyn? Vil du gerne have hjælp til ophængning / montering af lamper i dit hjem? Måske har du akut brug for hjælp i forbindelse med en kortslutning eller problemer med elektriciteten?

Uanset om du skal have hjælp derhjemme i ejerlejligheden, villaen, eller har brug for gode råd om intelligente installationer til din virksomhed, er vi hos El Team i København parate til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og ser problemet an, rådgiver dig om den bedst mulige løsning og giver dig et godt tilbud.

Vi har kontor i Glostrup, og kan hurtigt komme og tilse dine installationer, hvis der skulle blive behov for det uanset om du holder til i centrum af København eller et andet sted i hovedstadsområdet.

Elektriker København og Glostrup

Elektriker i København med over 15 års erfaring – vi har fokus på kvalitet

Moderfirmaet (El Team Fyn A/S) blev stiftet i 2002 og har i dag afdelinger i København, Odense, Svendborg og Tåsinge.

Vores københavnske afdeling blev grundlagt i forbindelse med opkøbet af firmaet EL-INSTALLATØR JØRGEN HOLST ApS, og i dag udfører vi både elektriker arbejde i private hjem samt større byggeentrepriser.

I afdelingen i København har vi omkring 25 ansatte. Det betyder, at vi råder over en masse specialiseret viden, da vores medarbejdere interesserer sig for mange forskellige emner. Det gør os i stand til at arbejde med en bred vifte af installationer og el-tekniske løsninger, så vi altid kan løse den opgave, du stiller os.

Bestil et eleftersyn af din andelslejlighed, virksomhed eller villa hos vores elfirma

Bor du i en ejerlejlighed, andelslejlighed, har du, på samme måde som hvis du var husejer, interesse i at vedligeholde de elektriske installationer i dit hjem. Ganske ofte vil andelsforeningen dække dele af udgifterne til et sådant tjek, og en eventuel udskiftning, hvis det bliver nødvendigt.

Det er en god idé at få tjekket hjemmets eller virksomhedens installationer igennem med jævne mellemrum, da gamle installationer kan være farlige, men også fordi regningen bliver mindre, når skaden ikke når at udvikle sig.

Opsætning af ladestander til elbil Odense Fyn

Vores industrielektrikere udfører opgaver i alle typer virksomheder

Som virksomhedsejer kan du få brug for vejledning fra en autoriseret elektriker til flere forskellige opgaver. Vi kan bl.a. rådgive om installation af fibernet og datanetværk til erhverv, installere intelligente systemer der nedsætter energiforbruget i din virksomhed, samt være behjælpelige med opsætning og montering af belysning i butikker.

Har du brug for en elektriker i København, Glostrup eller Rødovre? Så kontakt os

Uanset om du bestiller tid til et tjek af installationerne derhjemme, ønsker et tilbud på et større projekt til erhvervslivet eller uventet får brug for en akut elektriker i København, kan du roligt ringe til os.

Vi kan rykke ud hurtigt og udfører opgaven, så installationen er sikker og fungerer optimalt. Ring til os på telefonnummer 33 14 78 93.

Ønsker du vi kontakter dig?

Ring til en af vores afdelinger:

Odense

København

Svendborg

Tåsinge