Autoriseret elektriker i Søborg

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele København og omegn: Vi kører ud til hele hovedstadsområdet.

Dygtige elektrikere i Søborg

Hvis du søger en elektriker eller el-installatør i Søborg, som er klar til alle opgaver både til private og virksomheder, så er vi det rette firma til opgaven. Vores afdeling i København byder på et stærkt team af dygtige elektrikere og el-installatører, som har den nødvendige ekspertise og erfaring til enhver situation.

Hos El Team Fyn har vi over 20 års erfaring indenfor elbranchen, og vi har dette med i enhver opgave, vi påtager os. Det gør vi, fordi vi ved, at det giver nogle holdbare resultater, som lever op til alles forventninger.

For at levere de bedste løsninger i alle opgaver har vi valgt at specialisere indenfor nogle særlige områder. Du kan læse meget mere om disse områder herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Fokus på kvalitet

Når vi arbejder på en opgave, så bestræber vi os på altid at levere et resultat og en løsning, som vi kan være stolte af. Vi drager derfor vores erfaring og ekspertise ind i enhver opgave for at sikre, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top.

Løsninger til private og virksomheder

Vi udfører projekter både for private og virksomheder, hvor vi er klar på opgaver i ethvert omfang.

Hvis der er problemer med el-systemerne i hjemmet, så kan vi foretage diagnosticering af problemet, hvorefter vi naturligvis også kan løse det. Vi har altid udstyr med i bilen til stort set enhver opgave, så vi kan løse den med det samme. Vi håndterer desuden også installationer af nye systemer, uanset om der er tale om almindelige stikkontakter eller opsætning af større enheder som ladestandere til elbiler.

Vi tilbyder også enhver form for el-løsninger til virksomheder og foreninger, hvor vi kan klare alt fra opsætning af nye kredsløb og netværker til alle former for reparation og vedligehold. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at foretage termografiske undersøgelser af jeres systemer, så vi kan sikre, at alting fungerer efter hensigten – og hvis det ikke er tilfældet, så kan vi naturligvis løse problemet for jer.

Vi foretager desuden også energioptimering og rådgivning derom, hvis I ønsker at skabe et bæredygtigt system, som også sparer jer penge på lang sigt. Det er et af de områder, vi har valgt at specialisere os særligt indenfor.

Elektrikere i Søborg og omegn

Vi dækker naturligvis hele Søborg, såvel som omkringliggende bydele som Brønshøj og Kongens Lyngby – men derudover dækker vi faktisk også størstedelen af Københavnsområdet. Du kan se mere om, hvilke områder vi dækker i København lige her – så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en dygtig elektriker i Søborg eller resten af København.