Autoriseret elektriker i Kongens Lyngby

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele København og omegn: Vi kører ud til hele hovedstadsområdet.

Autoriserede elektrikere i Kongens Lyngby

Står du og mangler en dygtig elektriker i Kongens Lyngby, som har sans for kvalitet og godt arbejde? Så skal du blot kontakte os. Vores afdeling i København byder nemlig på et stærkt team af erfarne elektrikere og el-installatører, som har den nødvendige ekspertise til at gribe stort set enhver opgave an uanset omfanget deraf.

Hos El Team Fyn har vi været med i elbranchen i over 20 år, og det har givet os en erfaring og ekspertise, som af afgørende indenfor faget. Vi drager denne med os i enhver opgave vi påtager os, og det hjælper os med altid at levere et færdigt resultat, som lever op til alle forventninger, og som vi selv kan være stolte af.

Vi har desuden nogle helt særlige specialiseringer indenfor faget, som du kan læse meget mere om herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi klarer virksomhedens el

Når I mangler en elektriker i Kongens Lyngby til at klare jeres el-opgaver i virksomheden, så har vi de helt rette folk til opgaven. Vi er klar på at gribe nye installationer an, hvor vi klarer alt fra opsætninger af netværker til lyslederkabler, men vi kan også servicere jeres eksisterende installationer, hvor vi kan udføre både vedligehold, reparation og energioptimering, for at sikre at det hele kører, som det skal. Vi sørger naturligvis for at teste alle vores installationer igennem inden vi er færdige, så I står med et system, som virker over det hele.

I samme omfang kan vi også udføre brandsikring og termografering, så vi kan sikre, at alle jeres systemer er så sikre, som overhovedet muligt.

Vi hjælper også i det private

Vi kan også hjælpe i private hjem. Hvis der er problemer med hjemmets kredsløb, så kan vi foretage en diagnosticering deraf, og vi kan naturligvis også løse problemet i samme omgang. Vi har altid det nødvendige udstyr med i bilen, så vi kan sikre, at opgaven løses så hurtigt og effektivt, som overhovedet muligt. Vi ved nemlig godt, hvor vigtigt det er, at hjemmets elektricitet altid fungerer korrekt.

Vi opfører også nye installationer i hjemmet, hvor vi klarer alt fra almindelige stikkontakter til en ny ladestander til elbilen – som netop er et område, hvor vi har valgt at specialisere os yderligere for at garantere, at det hele sættes korrekt op.

Vi dækker hele København

Vi dækker ikke blot Kongens Lyngby og omkringliggende områder som Søborg. Faktisk er vi at finde i stort set hele København, hvor vi altid er klar til at køre ud for at løse ethvert el-problem. Hvis du ønsker at vide mere om dette, så kan du til enhver tid læse mere om vores dækning af Københavnsområdet her.