Autoriseret elektriker i Rødovre

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele København og omegn: Vi kører ud til hele hovedstadsområdet.

Elektriker i Rødovre

Mangler du en elektriker i Rødovre, som hurtigt og effektivt kan løse dine problemer, uanset om der er tale om udfald i hjemmets systemer eller større, omfattende opgaver i virksomheden? Så er vi de helt rette at kontakte.

I vores afdeling i København har vi nemlig et dygtigt team af erfarne elektrikere, som er klar på at gribe stort set enhver el-opgave an uanset omfanget – vi tager nemlig både opgaver til private hjem, men også til virksomheder, institutioner og foreninger.

Vores team består af uddannede og erfarne elektrikere og autoriserede el-installatører, som sætter en ære i kvalitet og professionalisme, så der altid leveres et stykke arbejde, vi kan være stolte af. Vi er altid klar til at give grundig rådgivning i forbindelse med større projekter, så den bedste løsning kan findes.

Vi er desuden ekstra specialiseret indenfor nogle særlige områder, som du kan læse meget mere om herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores elektrikere i Rødovre løser enhver opgave i hjemmet

Uanset hvad problemet måtte være i el-systemet, så er vi klar til at hjælpe dig med at få det løst. Vi håndterer alt fra den indledende diagnosticering af problemet til den efterfølgende løsning deraf. Vi arbejder effektivt, og vi sørger derfor altid for at have alt det nødvendige udstyr med i vores biler, så der opstår mindst muligt spildtid i vores arbejde – I kommer derfor hurtigt tilbage til den almindelige hverdag, når vi er på opgaven.

Vi håndterer naturligvis også nye el-installationer i hjemmet, som kan dække alt fra opsætningen af nye udtag til installering af større enheder, såsom ladestandere til elbiler. Disse kræver nemlig lidt ekstra ekspertise at installere korrekt, og vi har derfor valgt at specialisere os indenfor dette område også, så vi kan levere en installation, der virker perfekt.

Vi hjælper også virksomheder

Vi er også klar på enhver opgave til virksomheden eller foreningen, hvor vi også tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med opgaven. Dette spænder over alt, fra opsætning af nye netværker og installationer til vedligehold og reparation af eksisterende systemer.

Vi har udstyret til at foretage energioptimeringer og termografering af jeres systemer, så I kan få mest muligt ud af dem, og så de kan blive sikret, hvilket hjælper jer med at undgå fremtidige problemer. Opdager vi problemer i jeres systemer, så har vi naturligvis også ekspertisen og erfaringen til at løse disse med det samme, så systemerne kommer til at køre korrekt.

Din lokale elektriker i Rødovre og resten af København

Vi tilbyder vores løsninger i Rødovre og omkringliggende områder, såsom Vanløse og Hvidovre– men vi kører faktisk også ud til det meste af Københavnsområdet som helhed. I kan derfor altid kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis I oplever problemer med elinstallationer, eller ønsker nye installationer, hvorefter vi kan løse opgaven.