Hvordan får vi et ABA-anlæg?

ELTEAM FYN

Opsættelsen af et ABA-anlæg kan være en vigtig faktor, når man ønsker at brandsikre sin bygning bedst muligt. For nogle er der reelt set tale om et lovkrav, som siger at det skal være der, mens det for andre er et ønske om forbedret sikkerhed for deres medarbejdere.

Står jeres virksomhed i en situation, hvor I skal have installeret et ABA, så kan det hele nok virke lidt uoverskueligt. Men følg med herunder, hvor vi ser på, hvad der skal gøres.

Hvordan får man et ABA-anlæg?

Det bedste sted at starte vil være at kontakte en autoriseret montør, det kunne være El-team fyn, som kan opsætte ABA-anlæg. ABA-anlægget kan være meget omfattende, særligt i større bygninger, og det handler om sikkerhed – så derfor er det vigtigt, at I vælger nogen, som har forstand på systemerne.

Derefter vil jeres ABA-montør i samråd med jer udføre planlægningen af systemet og dets omfang. Her vil I typisk gennemgå de systemer, der skal inkluderes, hvordan det giver bedst mening at sætte systemerne op,

Vælger I os som ABA-montører, så vil vi være med jer hele vejen gennem forløbet. Vi har mange års erfaring indenfor området, og vi ved hvordan systemerne sættes op på den mest effektive måde. Vi inddrager jer naturligvis i processen, fordi jeres indblik er vigtigt for at sikre, at systemerne ikke kommer til at påvirke jeres almindelige arbejdsgang.

Har du spørgsmål?

Hvad koster et ABA-anlæg?

Det er svært at give en præcis pris på et anlæg af denne type. Der er nemlig mange ting, som spiller ind, og som kan påvirke de endelige omkostninger. Det vil blandt andet være:

  • Omfanget af opgaven; størrelsen på virksomhedens bygninger, antallet af bygninger, og meget mere kan naturligvis påvirke prisen;
  • Antallet af systemer, I ønsker at inkludere. Det er ikke alle systemer, som giver mening for alle typer virksomheder, og derfor kan der være variation i, hvad man ønsker at installere;
  • Om det et nyt byggeri eller renovering; dette kan også være med til at afgøre opgavens omfang. I mange tilfælde kan det f.eks. være lettere at sætte systemerne op undervejs i bygningsprocessen;

Dette er tre af de primære faktorer, som spiller ind i forhold til prisen, men der kan naturligvis også være andre ting, som kommer til at påvirke det.

Er ABA-anlæg det rette valg?

Vi vil til enhver tid anbefale et ABA-anlæg, da vi mener, at det er den sikreste løsning, når det kommer til brandsikring. Der er mange fordele ved ABA-anlæg, som både hjælper med at evakuere medarbejderne og begrænser branden og røgens omfang.

Det giver de bedste forudsætning for, at man kan evakuere virksomhedens personale og kunder, mens det også begrænser de materielle skader, der opstår i forbindelse med branden.

Ønsker du at vide mere om, hvad ABA er og hvad det helt præcist gør, så tjek vores indlæg om hvad ABA-anlæg er, hvor du finder svarene.

Du kan også tage et kig forbi vores brandsikringsservice-side, hvor vi går mere i dybden med de ting, vi kan hjælper jer med i forbindelse med brandsikring af jeres virksomhed. Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker at høre mere om et tilbud.

Hvad kan vi gøre for dig?