Kontakt EL-team kbh.

Adresse

Arnold Nielsens Blvd. 68b
2650 Hvidovre

E-mail

info@elteamkbh.dk

Telefon

33 14 78 93

EL-team KBH. er en del af EL-team Fyn a/s, som i 2010 købte installationsforretningen Jørgen Holst ApS el-anlæg, beliggende i indre by (Kultorvet). I dag er EL-team KBH beliggende i Hvidovre.

Firmaet har eksisteret i ca. 60 år og har gennem årene beskæftiget sig med entreprise- og serviceopgaver. Disse opgaver er den dag i dag stadig vores primære beskæftigelsesområder. Derfor har vi gennem årene opbygget en stor knowhow indenfor disse områder.

Foruden dette kan vi med stolthed fremhæve, at mange af vores ansatte har anciennitet på over 25 år. Dette betragter vi som værende et udtryk for en god arbejdsplads.

Vi beskæftiger kun faglærte folk og sørger løbende for, at vores medarbejdere bliver opdateret i nye gældende regler og tekniske installationer.

Vi sørger ligeledes for løbende at få uddannet nye elektrikere, da vi gerne vil bidrage til at branchen fortsat får kvalificeret arbejdskraft.

Med disse kompetencer kan vi som installationsvirksomhed tilbyde dig en seriøs og troværdig samarbejdspartner til dine nuværende og fremtidige el-opgaver. Du vil som kunde altid vil være i fokus, og opgaverne bliver udført, så de lever op til dine forventninger og til aftalt tid.

Direktion og Ledelse

Søren Jepsen

Søren Jepsen

(Indehaver)

Mail: sj@elteamfyn.dk
Mobil: 2080 1670

D

Jan Pilegaard

Jan Pilegaard

(Indehaver)

Mail: jp@elteamfyn.dk
Mobil: 2080 1671

K

Martin Peter Honore Hartmann

Martin Peter Honore Hartmann

(Projektleder)

Mail: mh@elteamkbh.dk
Mobil: 2677 0307

K

Service og projekt afdeling

Peer Sveigaard Jørgensen

Peer Sveigaard Jørgensen

(Service og projektleder)

Mail: psj@elteamkbh.dk
Mobil: 2673 0773

D

Preben Jørgensen

Preben Jørgensen

(Serviceleder)

Mail: pj@elteamkbh.dk
Mobil: 2637 0797

D

Reno Rahbek Jensen

Reno Rahbek Jensen

(Projektleder)

Mail: rj@elteamkbh.dk
Mobil: 2080 1691