Autoriserede elektrikere på Tåsinge

ELTEAM FYN

Autoriserede elektrikere: Få rådgivning af eksperter på telefon 33 14 78 93.

Over 20 års erfaring: Pålidelige og erfarne elektrikere.

Kvalitetsarbejde: Professionelle elektrikere sikrer fejlfri installationer.

Dækker hele Fyn og København: Vi kører ud alle steder på fyn, samt hele hovedstadsområdet.

Elektriker på Tåsinge

Står du og mangler en el-installatør eller elektriker på Tåsinge eller Langeland, så er vi det rette valg til opgaven. Hos El Team Fyn har vi nemlig et dygtigt og erfarent team i vores afdeling på Tåsinge, som er klar på at løse enhver opgave, som har med el at gøre.

Vi har over 20 års erfaring indenfor elbranchen, og vi drager på denne erfaring i enhver opgave vi påtager os. Det giver nemlig muligheden for altid at løse opgaverne effektivt og med en kvalitet, som altid lever op til alle forventninger. Vi bestræber os nemlig på altid at levere den absolut bedste løsning på problemet, så vi kan være stolte af det, vi gør.

Foruden de mange års erfaring, så har vi også specialiseret os indenfor et bredt udvalg af områder, som gør, at vi altid har den rette løsning til opgaven. Hvis du ønsker at vide mere om disse specialiseringsområder, så kan du læse mere herunder:

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tager enhver el-opgave

Vores team på Tåsinge er klar på enhver opgave, uanset hvor udfordrende eller omfattende, den måtte være. Er der problemer med elektriciteten i hjemmet, så er vi klar til at foretage en diagnosticering af problemer, hvorefter vi kan gå direkte til at løse problemet; vi har altid vores udstyr med i bilerne, så vi kan sikre, at der er så lidt spildtid forbundet med opgaven, som overhovedet muligt.

Vi kan også foretage nye installationer i hjemmet; uanset om der er tale om opsætningen af standard udtag og stikkontakter eller om der skal installeres en ladestander til en ny elbil, så er vi det rette hold til opgaven. Vi har særligt specialiseret os indenfor ladestandere for at sikre, at alting bliver installeret korrekt.

Vi hjælper også virksomheder

Vi er også klar til at hjælpe virksomheder og foreninger på Tåsinge og Langeland. Her håndterer vi alt med jeres eksisterende systemer, men vi kan også foretage opsætninger af nye installationer – både elektriske kredsløb såvel som netværker og lignende i hele bygningen. Vi sikrer os altid, at alting virker helt perfekt inden vi er færdige med opgaven.

Vi dækker Fyn, Tåsinge, Langeland og det sydfynske øhav

Vi dækker ikke kun Tåsinge, Langeland og det sydfynske øhav. Vi er nemlig også til stede på resten af Fyn, med vores afdelinger i flere forskellige byer, herunder Odense og Svendborg, og hele vejen over til Middelfart. Vores afdelinger lever alle op til samme høje kvalitetskrav, og du kan derfor altid regne med os til at løse opgaven, hvis der er problemer med elektriciteten på Fyn.